Ajánló

Üdülőnk 3 szintes, 9 szobás (többnyire emeletes ágyak), 8 zuhanyzó / WC-vel, tv-vel, és hűtőszekrénnyel felszerelt. Fiatalok által kedvelt, laza, jó hangulatú, központi elhelyezkedésű, retrós, koli jellegű, családias légkörű nyaraló.(Szomszédok nincsenek:)). Szobánként 3-6 főt tudunk fogadni, plusz 2 db 2 fős különálló bungaló is a vendégek rendelkezésére áll. Igény szerint sátorozásra is van mód. A teljesen felszerelt közös konyhában főzési lehetőséget tudunk biztosítani.

Megkérnénk kedves Vendégeinket, hogy az ágyneműhuzatot /lepedő, paplan-és párnahuzat/ szíveskedjenek magukkal hozni, higiéniai- és egyéb okok miatt. Köszönjük!

Az üdülő (zárt) területén 8 gépkocsi biztonságos parkolása megoldható ,illetve a ház előtt is díjmentesen lehet parkolni. A kertben bográcsozás, grillezés, szalonnasütés lehetséges, tűzifáról és kellékekről is gondoskodunk.

Lehetőség van pingpongozni, csocsózni,pókerezni,társasozni,kondizni. A vasútállomás, buszpályaudvar, belváros, boltok, és a Petőfi sétány 10-15 perces sétával elérhető. A Balaton, szabadstrand 500 m. Szálláshelyünk egy bulizós hely, ezért a csendre és nyugalomra vágyóknak, családosoknak gyerekekkel, inkább a hét elejét ajánljuk ! VÁRJUK A GUSZTILAKBAN,VIDÁM, PARTI HANGULATBAN ! :)Áraink

Szállás árak:
2500 - 4000 Ft/fő/éj

Széchenyi Pihenő Kártyát (SZÉP-kártya), és Erzsébet utalványt elfogadunk!